Volg ons op:

Nieuw: Witheren Wit

26-03-2017 Heeswijk-Dinther: Het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit, is zondag feestelijk geïntroduceerd door Stichting Berne Abdijbier. De openingshandeling op de abdij werd verricht door het Willebrordusgilde van Heeswijk die een vendelgroet bracht en een mooie anekdote vertelde uit de historie van het gilde met de abdij. Klaar voor de zon!

Witheren Wit brouwen

03-02-2017 Heeswijk-Dinther: Vandaag is ons 4e Berne Abdijbier, Witheren Wit, gebrouwen en staat nu te gisten. Verwachte introductie is zondag 19 of 26 maart, mooi bij de start van de lente. Hier ziet u een fotoreportage van het brouwen door brouwmeester Constant, geassisteerd door Alex en John.

Vier de winter!

21-12-2016 Heeswijk-Dinther: Berne Abdijbier hanteert de slogan "Vier het leven...". Om de slogan verder kracht bij te zetten wordt bij de start van de 4 jaarseizoenen een avondopenstelling gehouden van het Proeflokaal. Daarbij wordt de slogan voor deze avond elk seizoen uitgebreid met Vier de lente, zomer, herfst of winter. Woensdag 21 december startte de winter en werd de avondopenstelling...Lees verder en bekijk fotos.

Terugblik Abt Tripel

18-9-2016 Heeswijk-Dinther: Het 3e Berne Abdijbier. Afgelopen zondag werd de Abt Tripel, het 3e Berne Abdijbier, geïntroduceerd op de Abdij van Berne. Een jaar geleden presenteerde de stichting het eerste en het tweede abdijbier, de Norbertijn Blond en de Prior Dubbel. En precies op schema is de Stichting erin geslaagd vandaag de eerste Abt Tripel... Klik op "lees verder" voor het FOTOVERSLAG...

De eeuwenoude traditie van de Norbertijnen van Abdij van Berne leeft verder. Vier het leven...

Berne Abdijbier:

Het enige Nederlandse Norbertijnenbier van de oudste nog bestaande abdij van Nederland, Abdij van Berne anno 1134. Bovengistend bier met nagisting op de fles, naar eigen recept op beperkte schaal gebrouwen door Stichting Berne Abdijbier bij een bevriende abdij. De opbrengst zal ten goede komen aan de eeuwenoude Norbertijnen orde van Abdij van Berne.

Authentiek abdijbier, de eeuwenoude traditie van de Norbertijnen van Abdij van Berne leeft verder. Vier het leven...