Volg ons op:

Bloemen & bier, de perfecte vaderdag combinatie

Daarom vaderdag weekend(zaterdag & zondag) een gratis flesje berneabdijbier bij je aankoop*
(*bij besteding vanaf 10 euro en natuurlijk 18+ op=op)

Vier de zomer!

Op 21 juni, de eerste dag van de zomer, organiseert Berne Abdijbier de thema-avond Vier het leven…Vier de zomer! Het Proeflokaal van Berne Abdijbier, bij de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther, is normaal alleen overdag geopend maar deze avondopenstelling wordt gevierd in een gezellige zomersfeer.

21 juni van 19:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Abdijstraat 51 te Heeswijk

Gratis toegang!

Live muziek van Wè Heur Ik

Vier de lente!

Op 21 maart, de eerste dag van de lente, organiseert Berne Abdijbier de thema-avond Vier het leven…Vier de lente! Vooral het vorig jaar geïntroduceerde Witheren Wit wordt in het zonnetje gezet, live-muziek wordt gebracht door Joachim van Schijndel en Heerlijkheid Heeswijk-Dinther opent haar website.

Het Proeflokaal van Berne Abdijbier, bij de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther, is normaal alleen overdag geopend maar deze avondopenstelling wordt gevierd in een gezellige lentesfeer. Deze bijzondere avond start om 19 uur en eindigt om 23 uur op het adres Abdijstraat 51 Heeswijk-Dinther.

Kom bij het Proeflokaal samen toasten op deze eerste lentedag, de toegang is gratis.

Vier het leven...Vier de lente!

Berne Abdijbier op Bierfestival Groningen

13-02-2018 Heeswijk-Dinther:
Op vrijdag 13 april 2018 en zaterdag 14 april 2018 wordt in Groningen het Bierfestival Open Air georganiseerd en Berne Abdijbier is als deelnemer aanwezig.

Het Open Air evenment is onderdeel van het Bierfestival en zal plaatsvinden op Het Ludina Terras tegenover Café De Toeter. Deze plek is op loopafstand
van de Martinikerk en heeft een knusse sfeer. Het concept is vrijwel hetzelfde als het Bierfestival in de Martinikerk.

De bezoekers zijn welkom van 15:00 uur tot 20:00 uur en toegang tot het terrein is gratis. Voor meer informatie over het festival, zie www.bierfestivalgroningen.nl

De eeuwenoude traditie van de Norbertijnen van Abdij van Berne leeft verder. Vier het leven...

Berne Abdijbier:

Het enige Nederlandse Norbertijnenbier van de oudste nog bestaande abdij van Nederland, Abdij van Berne anno 1134. Bovengistend bier met nagisting op de fles, naar eigen recept op beperkte schaal gebrouwen door Stichting Berne Abdijbier bij een bevriende abdij. De opbrengst zal ten goede komen aan de eeuwenoude Norbertijnen orde van Abdij van Berne.

Authentiek abdijbier, de eeuwenoude traditie van de Norbertijnen van Abdij van Berne leeft verder. Vier het leven...