Het enige
Nederlandse
Norbertijnenbier.

Bekijk onze bieren…

vier het leven

Proeflokaal

klooster-berneabdijbier

Proeflokaal

Het Proeflokaal is gevestigd op het abdijterrein naast de Abdijwinkel in het pand dat vroeger de boerderij van de Abdij was. Daar waar heel vroeger de beesten stonden, wordt nu bier gedronken. Het streven is om binnen afzienbare tijd hier op kleine schaal abdijbier te brouwen; dat zal het verhaal compleet maken.

U kunt in het Proeflokaal genieten van onze bieren Witheren Wit, Norbertijn Blond, Prior Dubbel, Abt Tripel en Abt-generaal Quadrupel. Natuurlijk hebben wij ook alcoholvrij bier, wijn, koffie, thee en frisdranken.

Als klein eetgenot serveren wij heerlijk appelgebak, diverse abdijsoepen, tosti’s en écht Brabantse worstenbroodjes. Voor bij de borrel staan een portie abdijkaas, worst, een borrelplank en natuurlijk bitterballen op de kaart. Er wordt naar gestreefd zoveel mogelijk gebruik te maken van adbijgerelateerde- en streekproducten.

Het Proeflokaal heeft een ruim terras en is geschikt om grotere groepen te kunnen ontvangen. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat groepen zich van tevoren aanmelden.

Dat kan via proeflokaal@berneabdijbier.nl.
In het Proefloklaal kunt u per pin betalen; dit heeft ook onze voorkeur.

Openingstijden:
Voor bezoekers op dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Op maandag gesloten (alleen op afspraak voor groepen)

De rondleiding met bierproeverij start vanuit het Proeflokaal.
Zie hiervoor onze pagina ‘Rondleiding met bierproeverij‘.

vier het leven