Het enige
Nederlandse
Norbertijnenbier.

Bekijk onze bieren…

vier het leven

Rondleiding met bierproeverij

berne-plankje
proeflokaal-binnen

Rondleiding met bierproeverij

Als Stichting Berne Abdijbier verzorgen we rondleidingen over het Abdijterrein en door de Abdij voor groepen en individuen. De rondleiding start en eindigt in het Proeflokaal.

De gidsen van Stichting Berne Abdijbier zijn gepassioneerde en geschoolde vertellers over alles wat de Abdij en haar historie aangaat. En niet te vergeten natuurlijk het Abdijbier. De rondleiding begint met een digitale presentatie met een korte toelichting en met een film over het brouwen van Berne Abdijbier.

Daarna gaat u op pad met de gids over het Abdijterrein en u bezoekt onder andere de Abdij zelf – uniek in Nederland! -, de tuinen, de Abdijkerk. Aan het einde krijgt u een proeverij van de Abdijbieren Norbertijn Blond en Prior Dubbel met de daarbij behorende uitleg, of een frisdrankje, indien gewenst.
Hierna is er gelegenheid om alsnog een abdijbier te drinken of om de schitterende Abdijboekwinkel te bezoeken.

Aanvullende informatie voor rondleidingen:

Rondleidingen zijn mogelijk van dinsdag t/m zondag met een start om 13:30 uur. De duur van de rondleiding met proeverij is ca. 2,5 uur. De groepsgrootte is maximaal 15 personen. Graag uiterlijk om 13.15 uur aanwezig zijn.
Rondleidingen voor groepen groter dan 15 personen zijn onder voorwaarden mogelijk.
Informeer hiernaar via: rondleiding@berneabdijbier.nl

Op maandag is het Proeflokaal gesloten, ook voor rondleidingen.

Prijs, incl. de bierproeverij (of een andere consumptie)
12 jaar en ouder € 12,50 p.p
tot 12 jaar gratis (consumpties normale prijs)

Rondleiding met bierproeverij aanvragen

Rondleidingen kunnen uitsluitend worden gereserveerd en betaald via de knop: Rondleiding aanvragen. Een rondleiding moet 24 uur voor aanvang gereserveerd en bevestigd zijn.
Passanten kunnen zich, zonder reservering, altijd aanmelden voor de rondleiding. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn kunt u aansluiten als u zich tijdig aanmeldt in het Proeflokaal.

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Desgewenst kunnen wij ook een kleine lunch verzorgen voorafgaand aan de rondleiding. Deze kan bestaan uit een kop soep en/of een Brabants worstenbroodje.
Graag vóór uw reservering informeren naar de mogelijkheden via: rondleiding@berneabdijbier.nl

 

 

Informatie aanvragen voor een rondleiding

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen over de rondleiding.

De Abdij van Berne verzorgt zelf rondleidingen voor haar gasten.

 

Rondleiding voor gasten van de Abdij

Voor specifieke doelgroepen, variërend van kerkelijke groepen tot groepen van religieuze jongeren en van groepen pelgrims tot groepen van scholen, verzorgt de Abdij zelf rondleidingen. Deze kunnen worden geboekt via het secretariaat: secretariaat@abdijvanberne.nl

Boekt u ruim van te voren en houd er rekening mee, dat het secretariaat niet 24 uur per dag is bezet. Rondleidingen voor individuen zijn niet mogelijk.

vier het leven