Volg ons op:

Over ons

Het enige Nederlandse Norbertijnen bier van de oudste nog bestaande kloostergemeenschap van Nederland, Abdij van Berne anno 1134.
Bovengistend bier met nagisting op de fles, naar eigen recept op beperkte schaal gebrouwen door Stichting Berne Abdijbier.
De opbrengst zal ten goede komen aan de eeuwenoude Norbertijnen orde van Abdij van Berne.

Voor Berne Abdijbier is in 2015 een stichting opgericht. De Stichting Berne Abdijbier werkt met vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor Berne Abdijbier en daarmee een warm hart toedragen aan de Abdij van Berne.
Het bestuur van de stichting bestaat uit een Voorzitter, Secretaris en Penningmeester. Een van de bestuursleden zit namens de abdij in het bestuur. De dagelijkse leiding is samen met het stichtingsbestuur in handen van het managementteam. In het managementteam zetelen de specialisten: Brouwmeester, Salesmanager, Financialmanager, Marketingmanager, Proeflokaalmanager (incl. rondleidingen), Logistiekmanager (incl.hoptuin). Deze specialisten werken samen met ongeveer 60 vrijwilligers die zich belangeloos inzetten bij één of meerdere werkzaamheden.

Investeringen zijn gedaan door een aantal investeerders, de zogenaamde Club van 10.

Gesteund wordt Berne Abdijbier door een select groepje, de zogenaamde Ambassadeurs van Berne Abdijbier.

Authentiek abdijbier, de eeuwenoude traditie van de Norbertijnen van Abdij van Berne leeft verder. Vier het leven...